NaslovnicaVijestiTKO SUDI BENFICI I DINAMU VEČERAS? Skoro pa svaku drugu utakmicu pokaže...

TKO SUDI BENFICI I DINAMU VEČERAS? Skoro pa svaku drugu utakmicu pokaže crveni karton!

Tko sudi Benfici i Dinamu večeras? Skoro pa svaku drugu utakmicu pokaže crveni karton! Njemački sudac Deniz Aytekin je sudac koji će suditi susret Benfice i Dinama. Ovaj sudac je samo jednom bio sudac na utakmici Dinama i to na utakmici protiv Luke Koper, gdje je bio samo četvrti sudac.

TKO SUDI BENFICI

Deniz Aytekin će suditi uzvratni susret Benfice i Dinama u osmini finala Europske lige. Aytekin je sudac koji sudi u Bundesligi, ali je sudac turskih korijena, koji je rođe 1978. godine, a visok je čak 197 centimentara, što ga čini jednim od najviših sudaca na svijetu.

Aytekin je jedan ugledan sudac iz Bundeslige, a u europskim natjecanjima se čvrsto drži UEFA-inih pravila i uputa, međutim i njemu se zna dogoditi poneki kiks.

Aytekina najviše pamtimo po utakmici Barcelone i PSG-a koju je sudio u osmini finala Lige prvaka 2017. godine, gdje su Katalonci dobili sa 6-1 i izbacili PSG-a iz tog natjecanja, međutim, PSG je imao prednost od 4-1 u prvoj utakmici.

Njemački sudac je tada Barceloni dosudio dva jedanaesterca, a ogromnu kontraverzu je izazvao onaj penal u 91. minuti susreta, gdje se Luis Suarez bacio vrlo teatralno, ali je Nijemac bez razmišljanja pokazao na jedanaesterac. Neymar je u toj utakmici postigao gol za 5-1, da bi zatim u sudijskoj nadoknadi Sergi Roberto osigrao prolaz dalje.

Međutim, sada Aytekin redovno dijeli crvene kartone, pa skoro u svakoj drugoj utakmici barem po jedan, što je vrlo dobro ako se kladite na kartone, pogotovo u bet365 kladionici koja računa crveni kao dva žuta.

Bet365 kladionica nam nudi i over 5 žutih kartona na ovoj utakmici sa koeficijentom od 1.80, što je bez manipulativnih troškova i poreza na dobitak odlična oklada.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!