NaslovnicaVijestiToni Kroos ide u mirovinu? Ancelotti se oglasio!

Toni Kroos ide u mirovinu? Ancelotti se oglasio!

Trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, izrazio je svoje mišljenje o Toniju Kroosu (34), veznom igraču ekipe, tijekom konferencije za medije prije subotnje utakmice protiv Girone u 24. kolu La Lige. Kroosu istječe ugovor s madridskim klubom na kraju sezone, a spekulira se da bi mogao završiti svoju karijeru, s obzirom da je ranije izjavio da želi završiti igračku karijeru dok je još na vrhuncu svoje forme.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Birgit Kämmer, majka Tonija Kroosa, izjavila je da bi potpisivanjem novog ugovora njezin sin “razveselio trenera, suigrače, sina Leona i mnoge druge”. Ipak, naglasila je da je najvažnije da njezin sin bude sretan. “Prihvatit ćemo njegovu odluku. Neka odluči prema vlastitom osjećaju u dubini srca”, istaknula je Kämmer.

Novinari iz Španjolske upitali su Ancelottija za komentar na izjavu Kroosove majke. Talijanski stručnjak odgovorio je: “Moraš poštovati roditelje, što često nedostaje u posljednje vrijeme. Međutim, on će sam donijeti odluku.”

Na dodatno pitanje o tome kako se osjeća kad čuje da bi se Kroos mogao umiroviti za četiri mjeseca, Ancelotti je odgovorio: “Ako to stvarno učini, pokazat će svoj karakter i hrabrost.”

Kroos se ističe kao jedan od najizvanrednijih veznih igrača u povijesti nogometa. Svoju karijeru gradio je kroz klubove poput Bayer Leverkusena, Bayerna i Reala, gdje je već deset godina. Postao je nositelj bogatog trofejnog niza od 31 nagrade, među kojima je pet puta osvojena Liga prvaka. Dodatno, istaknuo se i kao svjetski prvak s Njemačkom 2014. godine.

Napustio je reprezentaciju nakon Europskog prvenstva 2021., no u posljednjim mjesecima sve se češće spominje mogućnost njegovog povratka u njemački dres prije nadolazećeg Eura u toj zemlji.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!