NaslovnicaVijestiToni Kroos kritizirao Ancelottijevu taktiku: Rezultat je jedno, ono što smo igrali...

Toni Kroos kritizirao Ancelottijevu taktiku: Rezultat je jedno, ono što smo igrali sasvim drugo

Real Madrid osigurao je svoje mjesto u četvrtfinalu Lige prvaka nakon što je u dvoboju s RB Leipzigom ostvario pobjedu s ukupnim rezultatom 2:1 (1:0 u Njemačkoj, 1:1 u Španjolskoj). Toni Kroos, vezni igrač madridske momčadi, zadovoljan je postignutim ali nije bio impresioniran načinom igre momčadi. Španjolski mediji sugeriraju da su njegove riječi mogle biti i kritika Ancelottijeve taktike.

Čak je i Carlo Ancelotti bio samokritičan u svojim izjavama nakon utakmice, obećavajući detaljnu analizu i pripremu za nadolazeće dvoboje. Kroos je pohvalio protivnika u svojim komentarima o utakmici, ističući da taktika s petoricom veznjaka nije pomogla njegovoj momčadi u izvedbi.

“Leipzig je igrao dobro i dobro se branio, a kroz takvu igru ​​su bili i opasni u kontranapadu. Znali smo da mogu biti opasni. Donekle smo bili dobri s loptom u nogama, ali nedostajalo nam je igrača u napadu. Jedno je rezultat, drugo je ovo što smo igrali. Na poluvremenu smo bili zadovoljni stanjem na semaforu, ali ne i igrom. Drugo poluvrijeme je bilo nešto bolje, ali opet nedovoljno da bismo mogli reći da smo zaslužili da idemo u sljedeći krug. Nismo bili nimalo dobri, ali smo prošli u četvrtfinale”, rekao je Kroos.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!