NaslovnicaVijestiToni Kroos na ljeto napušta Real Madrid i odlazi u Englesku

Toni Kroos na ljeto napušta Real Madrid i odlazi u Englesku

Manchester City je navodno pristupio potpisivanju ugovora s veznjakom Real Madrida Tonijem Kroosom u besplatnom transferu sljedećeg ljeta. Kroosov ugovor sa Realom istječe na ljeto i nema pomaka u pogledu novog ugovora.

Real bi volio da ostane s obzirom na njegovu važnost za momčad i ono što je postigao, ali Kroos još ne žuri s odlukom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ipak, iz SPORT-a kažu da City vrlo pažljivo prati situaciju i da su već stupili u kontakt s igračem.

City je dobro opskrbljen veznim igračima s Rodrijem i Kalvinom Phillipsom, ali izvješće tvrdi da je City spreman za njega platiti 14 milijuna eura (12,2 milijuna funti) godišnje.

To bi Kroosu dalo plaću od 230.000 funti tjedno, što je značajno povećanje u odnosu na godišnju plaću od 9 milijuna eura koju trenutno ima na Santiago Bernabeu.

Kroos je prije surađivao s Pepom Guardiolom, igrao je pod njegovim vodstvom tijekom njegove posljednje sezone u Bayernu prije nego što je prešao u Real.

Opisao je šefa Manchester Cityja kao savršenog za njegovu igru.

“Guardiola se do zadnjeg dana borio da ostanem u Bayernu. Ako moram izabrati trenera koji je savršen za moju igru, to je Guardiola. Stvarno sam uživao u godini s njim, jako me unaprijedio.”

U Realu, Kroos je igrao 383 puta, osvojio četiri Lige prvaka i tri naslova La Lige otkako se pridružio za 25 milijuna 2014. godine.

Ove sezone igrao je 18 puta, jednom je zabio i dobio prvi crveni karton u karijeri.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!