NaslovnicaVijestiToni Kroos napao Pierre-Emericka Aubameyanga: "On nije dobar uzor."

Toni Kroos napao Pierre-Emericka Aubameyanga: “On nije dobar uzor.”

Veznjak Real Madrida Toni Kroos započeo je iznenađujući i bizaran napad na kapetana Arsenala Pierrea-Emericka Aubameyanga.

Toni Kroos napao

Njemački internacionalac je ljubitelj old-schoola, nakon što je slavno nosio isti par adidasovih kopački više od četiri godine prije nego što je na kraju odlučio da ih promijeni.

Stoga možda nije šok da bivši igrač Bayerna nije ljubitelj kreativnih i uvježbanih proslava golova.

Bivši napadač Borussije iz Dortmunda Aubameyang redovito je nosio maske superheroja Spidermana, Deadpoola, Batmana i Black Pantera u svojim proslavama nakon postignutih golova.

Ipak, Kroos, koji izgleda više voli klasično slavlje, rekao je da su proslave ‘gluposti i naveo je da gabonska zvijezda nije ‘dobar uzor’.

“Postoje uvježbani plesovi ili koreografije, smatram da je to vrlo glupo.”, rekao je Kroos.

“Još je gore ako su u njihovim čarapama sakriveni predmeti.”

“Aubameyang je jednom slavio i izvadio masku. Tu se to kod mene zvršava. Mislim da ni to nije dobar uzor. Kakve gluposti.”

“Uvijek mi je bio zanimljiv Gerd Muller. Samo bi skočio i navukao hlače. To je bila prava radost, ništa veliko.”

Aubameyang je izvukao masku Black Pantera 2019. godine kada je postigao gol u osmini finala revanšt utakmice u Europskoj ligi protiv Rennesa na Emiratesu.

Nakon meča je rekao: “Trebala mi je maska koja predstavlja mene, a to je Black Panter. U reprezentaciji Gabona se nazivamo Panterima.”

Nekoliko mjeseci unatrag, Aubameyang je odao počast pokojnoj zvijezdi Black Pantera Chadwicku Bosemanu izvodeći pozdrav ‘Wakanda Forever’ nakon što je postigao zapanjujući gol protiv Liverpoola u Community Shieldu na Wembleyu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!