NaslovnicaVijestiToni Kroos otkrio gdje želi završiti svoju karijeru!

Toni Kroos otkrio gdje želi završiti svoju karijeru!

Zvijezda Real Madrida Toni Kroos je u ponedjeljak izjavio kako želi završiti svoju karijeru na Santiago Bernabeuu, gdje je stigao 2014. godine iz Bayerna. Kako kaže, ne razmišlja o transferima prije odlaska u mirovinu.

“Rekao sam da ovdje želim završiti svoju karijeru”, rekao je Kroos.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“Kada točno? Ne mogu to još odgovoriti, možda 2023., možda za godinu ili dvije, ne znam”.

Kroos je sa reprezentacijom Njemačke osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine i naveo je tri kriterija koji će biti ključni u donošenju njegove odluke o odlasku u mirovinu: 1) Moram još uvijek igrati na visokoj razini 2) moje tijelo to mora moći izdržati 3) želja i motivacija moraju biti prisutne. Ako sve bude tu, onda ću pregovarati o produljenju ugovora, ako ne, onda imam ugovor do 2023. godine.”

Njemački reprezentativac je također rekao da ima odličan odnos sa Realom i ne želi to dovesti u pitanje sa nekim tamo transferom koji bi to ugrozio.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!