NaslovnicaVijestiToni Kroos priznaje da ne uživa u predsezonskim treninzima

Toni Kroos priznaje da ne uživa u predsezonskim treninzima

Malo je nogometaša koji su toliko iskreni i uvijek kažu što misle i osjećaju, poput Tonija Kroosa. Njemački nogometaš trenutno je na američkoj turneji s Real Madridom.

“Ovo nije dio u kojem uživamo jer nemamo utakmica koje se računaju na bilo koji način. No, svjesni smo uloge priprema – kako ih odradimo tako će nam biti i tijekom cijele sezone. Znamo koliko je važno biti fizički spreman za sve što nas čeka u sljedećih nekoliko mjeseci, a čeka nas puno toga”, izjavio je Kroos.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovo nije prvi put da Kross na ovakav način otvoreno priča o pripremama. Osim toga, Nijemac, koji s Realom ima ugovor na još godinu dana, otvoreno je progovorio zašto ovog ljeta nije prihvatio produljenje ugovora s “Kraljevskim klubom”, rekavši da želi vidjeti u kakvoj će formi biti sljedećeg ljeta. Čak je najavio i mogućnost umirovljenja.

Istaknuo je kako mu nije cilj samo primati plaću i živjeti od stare slave, već će se, onog trenutka kada osjeti da više ne može održavati formu na visokoj razini, sam povući, iako neki smatraju da je u njegovoj 32. godini prerano govoriti o tome.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!