NaslovnicaVijestiTOP 10 NAJBOLJIH: Lista najboljih igrača u Europi do sada ove sezone!

TOP 10 NAJBOLJIH: Lista najboljih igrača u Europi do sada ove sezone!

Top 10 najboljih! Lista najboljih igrača u Europi do sada ove sezone! Sezona 2018/19 je u tijeku, a već smo imali neke vrlo dramatične trenutke.

Top 10 najboljih

Skupine Lige prvaka su zaključene ovog tjedna, izvlačenje osmine finala se dogodilo i sada je sve spremno za novu godinu.

Europske lige su na pola puta, a brojni vrhunski klubovi žele uspjeh i u domaćim ligama.

Liverpool i Manchester City su uključeni u ranu borbu za naslov Premier lige, dok se Chelea i Tottenham nalaze odmah iza njih.

U međuvremenu, Barcelona je profitirala od užasnog početka Real Madrida ove sezone i teški su favoriti za uspjeh u La Ligi i Kupu Kralja.

Ne možemo sa sigurnošću reći tko će osvojiti ligu ili Ligu prvaka na pola sezone, međutim možemo vidjeti tko je najbolji igrač po statistici ove sezone do sada.

I dok se Božić približava, izgleda zanimljivo vrijeme da vidite koji igrači najbolje napreduju u Europi, a deset najboljih ćemo vam predstaviti ispod:

1. Lionel Messi (Barcelona) – 8.71
2. Neymar (Paris Saint-Germain) – 8.41
3. Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain) – 7.96
4. Eden Hazard (Chelsea) – 7.91
5. Raheem Sterling (Manchester City) – 7.83
6. Cristiano Ronaldo (Juventus) – 7.82
7. Teji Savanier (Olympique Nimes) – 7.82
8. Thorgan Hazard (Borussia Monchengladbach) – 7.76
9. Sergio Aguero (Manchester City) – 7.69
10. Sebastien Haller (Eintracht Frankfurt) – 7.69

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!