NaslovnicaVijestiTop 10 najskupljih igrača na svijetu! Phil Foden prvi sa 164.4 milijuna...

Top 10 najskupljih igrača na svijetu! Phil Foden prvi sa 164.4 milijuna funti!

Veznjak Manchester Cityja Phil Foden najskuplji je igrač u pet najvećih europskih liga, prema CIES nogometnoj observatoriji.

21-godišnji veznjak, koji je nedavno proglašen PFA mladim igračem godine, do sada je za klub i državu igrao ukupno 56 utakmica tijekom probojne sezone 2020/21, postigavši ukupno 18 golova.

Kao rezultat njegove impresivne forme pod vodstvom Pepa Guardiole, gdje je pomogao svom dječačkom klubu da osvoji naslov u Premier ligi, Foden je spreman igrati ključnu ulogu na predstojećem europskom prvenstvu za Englesku.

Evo prvih 10 naskupljih igrača u svijetu nogometa.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!