NaslovnicaVijestiTOP 10: Ovo je deset najboljih veznjaka na svijetu u ovom trenutku!

TOP 10: Ovo je deset najboljih veznjaka na svijetu u ovom trenutku!

Svi ljubitelji nogometa vole dobrog napadača, a sretni smo što živimo u vrijeme možda i dvojice najboljih u povijesti, Lionela Messija i Cristiana Ronalda, te se ponekad važnost veznjaka i ostalih pozicija zapostavlja.

Modrić najbolji veznjak svijeta

Igrači kao što su bili Zidane, Xavi Hernandez i Paul Shcoles se smatraju jednima od najboljih ikad, a oni su samo neka od velikih imena koja su igrala na toj poziciji, te je jako teško sastaviti listu najboljih veznjaka u povijesti.

Ipak, engleski magazin FourFourTwo je otkrio tko su najbolji veznjaci današnjice, a lista od 10 najboljih izgleda ovako:

10. Thiago Alcantara (Bayern Munchen i Španjolska)
9. Bernardo Silva (Manchester City i Portugal)
8. Paul Pogba (Manchester United i Francuska)
7. Sergio Busquets (Barcelona i Španjolska)
6. Miralem Pjanić (Juventus i Bosna i Hercegovina)
5. Kevin De Bruyne (Manchester City i Belgija)
4. David Silva (Manchester City i Španjolska)
3. Toni Kroos (Real Madrid i Njemačka)
2. N’Golo Kante (Chelsea i Francuska)
1. Luka Modrić (Real Madrid and Hrvatska)

Luka Modrić je postao prvi igrač, pored Messija i Ronalda, koji je osvojio Zlatnu loptu još od 2007. godine, kada je također još jedan veznjak, legendarni Ricardo Kaka osvojio tu nagradu. Modrić je proglašen najboljim na svijetu nakon što je odveo Hrvatsku do finala Svjetskog prvenstva i Real Madrid do treće uzastopne titule Lige prvaka.

Većina igrača sa ove liste nastupa u Premier ligi, odnosno njih čak pet, od čega su trojica iz Manchester Cityja. Ono što je izazvalo kontroverze je Kroosovo treće mjesto, iako je njemački reprezentativac imao jako lošu sezonu u dresu Real Madrida i reprezentacije.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!