NaslovnicaVijestiTorino otpustio Mihajlovića pa odmah imenovao novog trenera!

Torino otpustio Mihajlovića pa odmah imenovao novog trenera!

Jutros je Torino FC objavio kako Siniša Mihajlović više nije trener njihova kluba, a samo par sati kasnije već su službeno objavili tko će biti novi trener njihova kluba, a riječ je o Walteru Mazzarriju koji je u karijeri vodio velike klubove poput Napolija i Intera.

Nakon sinoćnjeg gradskog derbija u Torinu uprava je odlučila kako je momčadi potrebna promjena te su odlučili otpustiti bivšeg izbornika Srbije te bivšeg trenera Milana – Sinišu Mihajlovića. Zanimljivo, ovo je Mihajloviću drugi put da je dobio otkaz baš nakon poraza od Juventusa, isto se dogodilo i kad je bio trener AC Milana.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Torino FC nakon 19 odigranih kola nalazi se i na 10. poziciji Serie A, na samo 2 boda od 7. pozicije u prvenstvu što nije tako nedostižno i mnoge je iznenadila odluka uprave Torina da otpuste srpskog stratega. U 57 utakmica na klupi Torina Mihajlović je imao 18 pobjeda, 15 remija te 24 poraza. No otkaza su ga vjerojatno koštale zadnje dvije utakmice u okviru Serie A.

Prva od tih utakmica bila je ona protiv SPAL-a koji se nalazi na 17. mjestu, a druga je bila protiv Genoe koja se nalazi na 16. mjestu, momčad Torina obje je utakmice remizirala i tako od mogućih 6 bodova upisala tek 2 i na taj su način propustili da se priključe borbi za poziciju koja im osigurava nastupe u Europi, no prvenstvo je dugo i do kraja je još cijela polusezona.

Mazzarri kao zamjena za Mihajlovića

Mihajlovića je naslijedio 56-ogodišnji talijanski strateg Walter Mazzarri. Mazzarri je u karijeri vodio velike klubove poput Napolija i Intera, a zadnji angažman bio je klub iz Premier lige – Watford. Nikada u trenerskoj karijeri nije osvojio prvenstvo, ali je talijanski kup.

[su_bet365_100_bonus]

Može se reći kako je njegov najveći trenerski uspjeh bio stvaranje momčadi Napolija s kojom je bio drugoplasirani u Italiji. Vodio je Napoli od 2009. do 2013. godine. U tom razdoblju vodio je momčad Napolija u ukupno 182 utakmice gdje je upisao 89 pobjeda, 49 remija te 44 poraza. Nakon tog relativno uspješnog mandata u Napoliju preuzeo je klupu Intera gdje je u 59 utakmica na klupi imao tek 25 pobjeda te je dobio otkaz usred sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!