NaslovnicaVijestiTorres poslao sjajnu poruku Gerrardu nakon što je imenovan novim trenerom Rangersa

Torres poslao sjajnu poruku Gerrardu nakon što je imenovan novim trenerom Rangersa

Danas je iz škotskog velikana potvrđeno kako je Steven Gerrard novi trener kluba, a tu funkciju će preuzeti ovog ljeta.

Torres čestitao Gerrardu

Bivši engleski reprezentativac i veznjak Liverpoola je u proteklih godinu dana trenirao omladinski tim svog bivšeg kluba, i to poprilično uspješno.

Mnogi njegovi bivši suigrači i kolege su mu uputile podršku i poželjele sreću u novom izazovu, a posebno zanimljivu poruku mu je poslao nekadašnji suigrač iz Liverpoola Fernando Torres.

Njegov tim je sinoć igrao uzvratnu utakmicu polufinala Europske lige protiv Arsenala i slavio rezultatom 1-0, te prošao u finale, u kojem će igrati protiv Marseillea. On je danas na svom službenom twitter profilu napisao: “Želim ti sve najbolje u tvojoj novoj avanturi. Ti si i više nego spreman za nastavak karijere u nogometu, sada kao trener. Sretno ti u Glasgow Rangersu, Stevie.”

[su_no1forfootball]

Njih dvojica su zajedno igrali i bili dio jednog od najboljih timova Liverpoola u posljednjih deset godina, a u sezoni 2008/09 bili su vrlo blizu i osvajanja titule prvaka Premier lige, koja je nažalost ostala nedosanjani san za Gerrarda. Ipak, nema sumnje da će jednog kao trener imati priliku da ju osvoji.

Gerrard je danas nakon imenovanja novim trenerom u intervjuu za službenu stranicu kluba rekao: “Počastvovan sam što sam novi trener Rangersa. Imam ogromno poštovanje prema ovom klubu, njegovoj povijesti i tradiciji. Jedva čekam da započnem svoju avanturu u Rangersu.”

Odlazak Gerrarda u Rangers komentarisao je i trener U23 ekipe Liverpoola i njegov kolega Neil Critchley, koji je rekao: “Nema sumnje da je spreman za taj posao. Trenirati klub na tom nivou znači znatno više brinuti o igračima, a to je jedna od Stevenovih najboljih kvaliteta. Vidio sam to, bio sam uz njega. Mislim da je naučio dosta toga tokom ove sezone i uradio je fantastičan posao sa U18 timom. Svo osoblje Liverpoola će podržati Gerrarda u onome što želi raditi. Odlučio je otići u Rangers i želimo mu svu sreću na svijetu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!