NaslovnicaVijestiTOTALNA REKONSTRUKCIJA CHELSEAJA: Nakon Ziyecha, dovode još tri nova pojačnja za 230...

TOTALNA REKONSTRUKCIJA CHELSEAJA: Nakon Ziyecha, dovode još tri nova pojačnja za 230 milijuna funti!

Chelsea bi navodno mogao napraviti veće promjene u svom sastavu ovog ljeta uz potencijalno velike troškove.

TOTALNA REKONSTRUKCIJA CHELSEAJA

Plavci su u četvrtak putem službene stranice potvrdili kako su postigli sporazum o potpisivanju Hakima Ziyecha iz Ajaxa na ljeto, a čini se da bi moglo doći još nekoliko velikih pojačanja.

Prema izvješću The Suna, divovi iz zapadnog Londona sada imaju još neka velika imena u svojim knjigama: Jadon Sancho, Jude Bellingham i Moussa Dembele, dok bi Willian, Pedro i Olivier Giroud svi mogli biti na izlaznim vratima u onome što zvuči poput rekonstrukcije koja je potrebna u momčadi Franka Lamparda nakon frustrirajuće sezone.

Ostaje da se vidi može li Chelsea dovesti sva tri imena, ali ako se to dogodi, drugi izvori tvrde kako bi ih moglo koštati ukupno 230 milijuna funti.

Daily Mirror navodi da bi Sancho koštao oko 120 milijuna funti, a izvješće ga također povezuje s Chelseajem, dok će igrač također tražiti da ga stave na transfer listu navode izvješća u Njemačkoj.

Birminghamov wonderkid Bellingham mogao bi biti realnija meta, iako je čak i on mogao koštati velike novce, jer ga izvješće The Suna, koje ga povezuje s Chelseajem, sugeriralo da bi mogao koštati ukupno 50 milijuna funti s uključenim dodacima.

U međuvremenu, napadač Lyona Dembele također je povezan s Chelseajem u drugom izvještaju The Suna, koji je naveo kako će vjerojatno koštati 60 milijuna funti.

Sve su ovo uzbudljivi mladi talenti tako da bi jednog dana moglo biti vrijedno velikog ulaganja, a njihove će vrijednosti u skoroj budućnosti vjerojatno porasti.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!