NaslovnicaVijestiTotenham prihvatio ponudu za ključnog braniča!

Totenham prihvatio ponudu za ključnog braniča!

Tottenham je navodno dogovorio prodaju braniča Tobyja Alderweirelda, dok Nuno Espirito Santo traži novo pojačanje u obrani. Spursi se ovog ljeta spremaju za velike stvari, a navodno su u naprednim pregovorima sa Atalantom oko potpisivanja Cristiana Romera.

Čini se kako će Alderweireld napustiti stadion Tottenhama prije nego što novo pojačanje stigne, uz izvještaj da je klub već prihvatio ponudu.

Prema Telegraphu, momčad iz Premier lige dogovorila je naknadu za belgijskog braniča u iznosu od 13 milijuna funti sa katarskim Al-Duhailom.

Iako je klub prihvatio ponudu, na 32-godišnjaku je da se dogovori o osobnim uvjetima, te prođe liječničke preglede.

Alderweireldu, koji se iz Atletico Madrid pridružio 2015. godine, preostala je samo godina dana ugovora u sjevernom Londonu i očekivao se njegov odlazak ovog ljeta.

Očekuje se da će transfer Romera Spurse koštati oko 50 milijuna funti, a novac od prodaje Alderweirelda sigurno bi pomogao

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!