NaslovnicaVijestiTOTTENHAM DOVODI ZVIJEZDU IZ LA LIGE: Platit će ga čak 80 milijuna...

TOTTENHAM DOVODI ZVIJEZDU IZ LA LIGE: Platit će ga čak 80 milijuna eura u siječnju!

Tottenham dovodi zvijezdu iz La Lige za 80 milijuna eura! Tottenham je, kako se izvješćuje, otvorio razgovore o transferu za veznjaka Valencije Geoffrey Kondogbije, jer je menadžer Mauricio Pochettino konačno napravio prvi korak ka ovom transferu tijekom ovog ljeta, ali nije stigao da ga realizuje.

Tottenham dovodi zvijezdu

Sjeverno londonska ekipa je ostala jedina ekipa u Premier ligi koja nije napravila niti jedno potpisivanje ovog ljeta sa Pochettinom i predsjednikom Danielom Levyom koji nisu uspjeli pronaći igrače koji će pojačati njihovu momčad, a tu su i neki drugi razlozi kao što je nadogradnja stadiona, gdje su uložili ogromne novce.

Ali oni bi mogli imati više sreće ako čvrsto pristupe potpisivanju Kondogbije, kojeg bi navodno doveli u siječnju 2019. godine.

[su_bet365_100bonus]

Kondogbia je impresionirao za Valenciju nakon što je prešao iz Intera na posudbu, dogovor koji je postao trajan od tada.

Međutim, Spursi bi mogli testirati odlučnost španjolskog kluba da zadrži svoju nedavnu akviziciju podnošenjem ponude za veznjaka.

Kondogbia u svom ugovoru ima klauzulu od 80 milijuna eura, a Valencia neće moći da stane na put ako klub podmiri tu klauzulu.

[su_bet365_koeficijenti]

Spursi bi bili spremni da podmire tu naknadu, ali France Football nagašđa da bi Valencia bila spremna prihvatiti i 60 milijuna eura ponudu – koja bi mogla biti predstavljena kao rekordna naknada za Tottenham, dok bi klubu iz La Lige dali instantnu zaradu od 25 milijuna eura povrata ulaganja ovog siječnja.

Kondogbia, koji ima 25 godina je također igrao za Lens, Sevillu i Monaco, a Francuz je također igrao i za reprezentaciju u prošlosti. Ovog siječnja očekujemo da će Tottenham napasti na igrača Valencije i dovesti ga u svoje redove.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!