NaslovnicaVijestiTOTTENHAM HOTSPUR - AJAX: Evo na što se kladiti večeras!

TOTTENHAM HOTSPUR – AJAX: Evo na što se kladiti večeras!

Večeras je na rasporedu prvi susret polufinala Lige prvaka, a snage će odmjeriti Tottenham Hotspur i Ajax. Spursi su u razočaravajućoj formi od epske pobjede protiv Manchester Cityja.

Ajax gostuje kod Tottenhama

Prvi poraz na novom stadionu doživjeli su protiv West Ham Uniteda, dok je Brighton zamalo uspio osvojiti bod. S druge strane, Ajax je u nevjerovatnoj formi, te nakon izbacivanja Juventusa i Real Madrida, nema sumnje kako žele otići do samog kraja.

S obzirom da je u londonskom timu povrijeđena najveća zvijezda Harry Kane, te je Heung-Min Son suspendiran, napad će predvoditi Fernando Llorente, koji im je svojim golom donio prolazak protiv Cityja u četvrtfinalu. Pored njih, utakmicu će propustiti i Serge Aurier, Harry Winks, kao i Erik Lamela. Kada su u pitanju izostanci u redovima nizozemskog velikana, neće igrati samo Hassane Bande i Carel Eiting, koji svakako nisu imali bitnije uloge ove sezone.

Naš prijedlog: Tottenham – Ajax X2 @1,61
Iako je Tottenham jako dobar na svom terenu ove sezone, Ajax je u daleko boljoj formi, te je postigao 160 golova. Nizozemci su postigli gol na deset uzastopnih utakmica u Ligi prvaka i nema sumnje kako su velike šanse da će i večeras postići gol. Pored toga, igrači Ajaxa su znatno odmoreniji, s obzirom da su posljednju utakmicu odigrali prije sedam dana, dok su Spursi igrali u subotu.

Y7aoxQu.png

Uz najbolje koeficijente, bet365 kladionica za nove igrače nudi odlične promocije. Tako da nam za igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Albanije i Makedonije nude bonus pri prvoj uplati do 25€.

Dok je za igrače iz Bosne i Hercegovine taj bonus nešto veći i pri prvoj uplati možete uzeti do 50€. Zaista bi bilo šteta ne iskoristiti sve ove poklone jedne od najboljih kladionica na svijetu.

Ukoliko se svakako kladite u zemaljskim kladionicama, vi ćete taj novac potrošiti, međutim, zemaljske kladionice ne nude nikakve bonuse, tako da ste ovdje samo na dobitku, dok nemate ni manipulativnih troškova, niti poreza na dobitak.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!