NaslovnicaVijestiTottenham krade igrača Unitedu: Dok su Crveni đavoli u naprednim pregovorima -...

Tottenham krade igrača Unitedu: Dok su Crveni đavoli u naprednim pregovorima – Spursi pokušavaju da im zabiju nož u leđa!

Prema izvještajima BeIn Sporta, Tottenham želi ukrasti transfer zvijedu Manchester Unitedu, nakon što su ušli u utrku za potpis Bruna Fernandesa.

Tottenham krade igrača

Isti mediji su ranije danas izjavili da je Manchester United blizu potpisivanja 25-godišnjaka.

Tvrdilo se da su predsjednik Sportinga Frederico Varandas i sportski direktor Hugo Viana jutros razgovarali o dogovoru sa dužnosnicima Crvenih đavola u Londonu.

Crveni vragovi bili su spremni u svoju ponudu uključiti dvojicu igrača za potpis ofanzivnog veznog.

Međutim, The Mirror sada izvještava kako su se Spursi, koji su bili jako povezani s transferom Fernandesa na ljetnom prijelaznom roku, pridružili utrci.

Izvještaj tvrdi da će Spursi danas održati razgovore sa dužnosnicima Sportinga u namjeri da poremete sporazum sa Unitedom.

Portugalski vezni igrač, čija se vrijednost procjenjuje na oko 60 milijuna funti, izgleda da će ovog mjeseca napustiti Sporting, a ostaje da se vidi gdje će završiti.

Fernandes je ove sezone bio u izvanrednoj formi, gdje je postigao 13 golova i pružio 13 asistencija u svim natjecanjima.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!