NaslovnicaVijestiTottenham ne odustaje od titule, United razbijen za šest minuta!

Tottenham ne odustaje od titule, United razbijen za šest minuta!

Derbi 33. kola engleske Premier lige danas su na White Hart Laneu igrali domaći Tottenham i Manchester United, a uspješniji su bili Spursi koji su slavili ubjedljivu pobjedu rezultatom 3:0, a sva tri gola su postigli za samo šet minuta.

Tottenham ne odustaje od titule, United razbijen za šest minuta!

Ovom pobjedom je Tottenham stavio svima do znanja da će se boriti za titulu dokle god postoje i minimalne šanse za to, te je tako nastavio potjeru za vodećim Leicesterom koji je danas također upisao pobjedu na gostovanju kod Sunderlanda rezultatom 0:2.

Nogometaši Tottenhama bukvalno su razbili Manchester United danas, zabivši im tri pogotka u razdoblju od 70. do 76. minute. Ovom pobjedom, Pijetlovi su pet kola prije kraja ostao na sedam bodova zaostatka od vodećeg Leicestera. Također, ovo je bila prva pobjeda Tottenhama nad Unitedom na White Hart Laneu nakon 19. maja 2001. godine.

Prvo poluvrijeme bilo je vrlo čvrsto bez izrazitih prilika na obje strane, pa je sve do 70. minute rezultat glasio 0:0, da bi u narednih šest minuta Tottenham razbio United i postigao čak tri pogotka.

Prvo je u 70. Dele Alli zabio na asistenciju Eriksena, potom je u 74. Toby Alderweireld pogodio glavom na centaršut Lamele, a dvije minute kasnije Lamela je zabio za konačnih 3:0 na asistenciju Dannyja Rosea.

Ovim porazom Manchester United je sebi dosta zakomplikovao situaciju i ostao četiri boda udaljen od mjesta koje sljedeće sezone vodi u Ligu prvaka, dok je Tottenham nastavio trku za Lisicma u borbi za prvo mjesto.

[su_bet365_live_koeficijenti]

[excerptlist cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!