NaslovnicaVijestiTottenham odredio cijenu za Harryja Kanea! Evo koliko klubovi moraju platiti da...

Tottenham odredio cijenu za Harryja Kanea! Evo koliko klubovi moraju platiti da bi ga doveli u svoje redove!

Tottenhamov Harry Kane je jedan od najboljih napadača na svijetu. On trenutno vrijedi oko 120 milijuna eura, a Transfermarkt navodi kako je on treći po vrijednosti u svijetu, a ispred njega su samo Kylian Mbappe i Neymar.

Radi se o tome da je Harry Kane jako nezadovoljan u Tottenhamu, a posebno ga je zaboljelo ispadanje iz Europske lige. Sada im preostaje da osvoje Liga kup, ali u finalu igraju protiv Manchester Cityja.

Zbog ispadanja iz Europske lige, engleski mediji tvrde kako će Harry Kane napustiti Tottenham ovog ljeta. Razlog je taj što se 27-godišnjak želi boriti za velike trofeje, a u Tottenhamu to nikako ne može ostvariti.

Tottenhamov vlasnik odlučio je da ga ne proda nijednom od rivala u Premier ligi, a inozemni klubovi ga mogu dobiti za oko 175 milijuna funti, što je 205 milijuna eura.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!