NaslovnicaVijestiTOTTENHAM ODRŽAO PREGOVORE SA KLUBOM IZ ŠPANJOLSKE: Christian Eriksen odbio United, želi...

TOTTENHAM ODRŽAO PREGOVORE SA KLUBOM IZ ŠPANJOLSKE: Christian Eriksen odbio United, želi transfer u La Ligu!

Tottenham je održao razgovore sa Atletico Madridom o prodaji Christian Eriksena. Podrazumijeva se da bi 27-godišnji Danac radije otišao u inozemstvo, a posebno u Španjolsku.

TOTTENHAM ODRŽAO PREGOVORE

Manchester United je odustao od ponude za Eriksena i zaustavili su pregovore u uvjerenju da on želi otići iz Premier lige.

Razgovori Spursa sa Atleticom povodom Eriksena, odvijali su se nakon uspješnih pregovora oko Kieran Trippiera koji je otišao u Atletico za 20 milijuna funti.

U Španjolskoj se očekuje da će Atletico oživjeti svoje zanimanje nakon što se u četvrtak u Engleskoj zatvori prijelazni rok u 17 sati. To bi moglo spustiti cijenu Eriksena, a španjolski prijelazni rok se neće zatvoriti do početka rujna.

No, Atletico također razmatra transfer za James Rodrigueza, koji je ponuđen Unitedu kao dio napora Real Madrida da potpiše Paul Pogbu. Ako se James preseli u Atletico, to bi prekinulo Eriksenove nade da ode tamo.

Jamesa zastupa Jorge Mendes koji ima jake veze sa Atleticom i nedavno je potpisao Joao Felix iz Benfice za nevjerojatnih 113 milijuna funti.

Eriksen se također nadao da će privući interes iz Real Madrida, ali razumije se da su prioriteti Zinedine Zidanea i dalje pokušaji da uvjere Uniteda da proda Pogbu, a također istražuje mogućnost dovođenja Donnyja van de Beeka iz Ajaxa.

Eriksen ima još samo godinu dana ugovora sa Tottenhamom i javno je izašao krajem prošle sezone sa željom da napusti klub ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!