NaslovnicaVijestiTottenham oteo igrača Arsenalu: Dogovoreno treće pojačanje za 30 milijuna eura

Tottenham oteo igrača Arsenalu: Dogovoreno treće pojačanje za 30 milijuna eura

Tottenhamov sportski sektor radi punom parom. Tek smo na sredini lipnja, a londonski klub je na pragu trećeg pojačanja.

Nakon Ivana Perišića i Frasera Forstera, opremu bi trebao zadužiti Yves Bissouma.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Tottenham je s Brightonom dogovorio kupnju 25-godišnjaka iz Malija. I to za 30 milijuna eura. Ni približno onome čemu su se nadali prije godinu dana, ta brojka nije ni u rangu njegove procijenjene vrijednosti, međutim, kako je ušao u posljednju godinu ugovora, u Amexu nisu mogli puno zatezati.

Tottenham nije dogovorio detalje s igračem, ali napominje da to neće biti problem te u Londonu vjeruju da će Bissouma do kraja tjedna obaviti liječničke preglede.

Velika pobjeda Tottenhama, s obzirom na ozbiljan interes ostalih klubova s ​​Ostrva, a ujedno i veliki udarac za Arsenal, jer je njegov ljutiti rival preuzeo željeno pojačanje.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!