NaslovnicaVijestiTOTTENHAM POKUŠAVA OSTVARITI DVOSTRUKI TRANSFER: Poslali su ponudu Juventusu od 70 milijuna...

TOTTENHAM POKUŠAVA OSTVARITI DVOSTRUKI TRANSFER: Poslali su ponudu Juventusu od 70 milijuna eura, dok su u pregovorima sa Barcelonom za Brazilca!

Najgori strahovi Manchester Uniteda su možda tek ostvareni. Iz Italijesu stigla zadivljujuža izvješća da je Tottenham poslao ponudu u iznosu od 70 milijuna eura za Juventusovog Paulo Dybalu – i to je prihvaćeno.

TOTTENHAM POKUŠAVA

Dybala sada samo treba pristati na transfer piše Gianluca Di Marzio, a ako to i učini, Spursi će potpisati jednog od najboljih svjetskih igrača.

Vijest o Dybali koji bi se potencijalno mogao pridružiti Tottenhamu dolazi nakon što je argentinski internacionalac odbio suparničku momčad Premier lige, Uniteda.

Ole Gunnar Solskjaer je bio spreman zamijeniti Romelu Lukakua za Dybalu, ali njegovi zahtijevi za plaćom od 10 milijuna eura godišnje su se pokazali kao previše.

Razumije se da bi Tottenham mogao ponuditi nogomet Lige prvaka što bi ih moglo učiniti privlačnijim za Dybalu.

Spursi su također povezani sa transferom Philippea Coutinha, dok Barcelona želi da se riješi Brazilca. Navodno su spremni da ga dovedu na posudbu. Ako se ova dva transfera ostvare, Tottenham bi mogao biti vrlo jaka sila u novoj sezoni.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!