NaslovnicaVijestiTottenham poslao ponudu od 40 milijuna eura za senzaciju iz Francuske!

Tottenham poslao ponudu od 40 milijuna eura za senzaciju iz Francuske!

Prema pisanju The Suna, Tottenham je dao službenu ponudu za senzaciju iz Francuske, točnije Lillea Boubakary Soumarea, čini se da su Spursi poduzeli korak da pobijede rivala Manchester Uniteda u utrci za potpis ovog igrača.

Tottenham poslao ponudu

The Sun dodaje da je pomoćni trener Josea Mourinha u Tottenhamu, Joao Sacramento, radio u veznom redu s ovim veznjakom.

Defanzivni veznjak je ove sezone u Lilleu odigrao 25 ​​nastupa u svim natjecanjima, uključujući šest u Ligi prvaka.

Football.London tvrdi da igrač, koji također privlači Chelseajevo zanimanje, a Lille ga procjenjuje na 40 milijuna eura (33,9 milijuna funti).

Iako je Francuz najjači u obrani ove ekipe, izgledao je vrlo dobro s loptom u nogama, a njegov energičan stil mogao bi ga učiniti učinkovitim veznjakom u nekom vrhunskom klubu.

Sky Sports dodaje kako je Lille spreman razdvojiti se cijenjenim igračem nakon susreta s francuskim divovima PSG-om za vikend.

Možda će Soumare biti ime koje će dominirati naslovima dok se priprema za transfer u siječnju u jedan od najboljih timova u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!