NaslovnicaVijestiTottenham poslao ponudu od 44 milijuna eura za zvijezdu Porta

Tottenham poslao ponudu od 44 milijuna eura za zvijezdu Porta

Tottenham je ponudio 37 milijuna funti odnosno 44 milijuna eura za napadača Porta Luisa Diaza, prema izvješćima u Portugalu. Diaz je privukao zanimanje brojnih klubova u Premier ligi, uključujući Spurse, Manchester United i Liverpool, nakon što je postigao 16 golova u 28 nastua ove sezone.

Prema portugalskom izdanju O Jogo, Tottenham je sada poslao službenu ponudu za kolumbijskog reprezentativca.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Navodi se da čelnici portugalske lige analiziraju ponudu, koja bi se uz bonuse mogla popeti na više od 50 milijuna eura.

Međutim, vjerojatno će biti odbijena, jer je znatno niža od otpusne klauzule od 80 milijuna eura u ugovoru krilnog igrača.

Diaz ima još dvije i pol godine ugovora sa Portom, a klub ga ne želi prodati usred sezone.

Momčad Sergija Conceicaa trenutno ima šest bodova više od Sportinga na vrhu portugalske Primeira liga.

Glavni trener Tottenhama Atnonio Conte želi potpisati pojačanja u napadu ovog siječnja, s obzirom da su Spursi zabili samo 26 golova u 20 utakmica ove sezone.

Portugalski kanal SIC Noticias tvrdi da je Tottenham dao Portu rok od 48 sati da odgovori na njihovu ponudu, što bi moglo sugerirati da klub iz Premier lige ima druge mete ako Diaz bude nedostupan.

Liverpool je također povezivan sa Diazom, koji je za Porto postigao 41 gol u 125 utakmica otkako se 2019. pridružio iz kolumbijske momčadi Junior de Barranquille.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!