NaslovnicaVijestiTottenham postigao dogovor sa zvijezdom Milana

Tottenham postigao dogovor sa zvijezdom Milana

Tottenham je postigao dogovor sa Milanovim Frankcom Kessiejom, ali on ne želi napustiti klub do ljeta. Antonio Conte je glasno izrazio potrebu za novim igračima otkako je u studenom zamijenio Nuna Espirita Santa.

Spursi su u borbi za prve četiri pozicije i prema pisanju Calciomercata, izvršni direktor Fabio Paratici želi odmah potpisati Kessieja.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Veznjaku ugovor istječe na ljeto i mnogi vjeruju da će napustiti klub kada se to dogodi.

Međutim, male su šanse da će otići ovog siječnja, jer igrač želi završiti tekuću sezonu u Seriji A.

Milan je u utrci za naslov i imaju samo četiri boda zaostatka za vodećim i ogorčenim rivalom Interom.

Kessie još uvijek nije osvojio trofej u svojoj karijeri, a šansa da ga osvoji u posljdnjoj godini na San Siru previše je dobra da bi se propustila.

Liverpool je posljednjih tjedana povezivan sa reprezentativcom Obale Bjelokosti.

Vezni red je pozicija na kojoj se Spursi trebaju pojačati, a Kessie bi učinio upravo to, jer je postigao pet golova u 16 nastupa ove sezone.

Conte je spreman pustiti Tanguya Ndombelea da se pridruži PSG-u na posudbu, dok je Dele Alli izostavljen iz sastava u nedeljnom porazu protiv Chelseaja (2-0).

Conte je doživio svoj prvi poraz u Premier ligi kao trener Tottenhama na Stamford Bridgeu nakon dva gola u prvom poluvremenu. Golove za Chelsea su postigli Ziyech i Thiago Silva.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!