NaslovnicaVijestiTottenham potpisuje 'novog Kevina De Bruynea'

Tottenham potpisuje ‘novog Kevina De Bruynea’

Tottenham navodno želi dovesti Mikkela Damsgaarda, igrača koji je briljirao na Europskom prvenstvu. Prema pisanju News 24, novi direktor Tottenhama Fabio Paratici odredio je Damsgaarda kao ljetnu transfer metu.

Tottenham potpisuje

Povezivali su igrača nekoliko mjeseci unazad – gdje je Daily Star u veljači izvijestio da su Spursi zainteresirani za Damsgaarda.

Leeds, West Ham i Southampton su ga također provjeravali, dodali su mediji.

Ali sada, gotovo svi u nogometnom svijetu znaju za Damsgaarda, pa će Paratići morati požuriti.

21-godišnjak je u posljednjih nekoliko tjedana bio uistinu senzacionalan za Dansku, pa će sada nakon toga veliki broj klubova doći po njegov potpis.

Upisao se na listu strijelaca protiv Engleske u srijedu navečer sa izvrsnim slobodnim udarcem i bio je stalan trn u oku Engleske obrane.

Damsgaard je svestran igrač koji može nastupiti na krilnim pozicijama, u veznom redu i kao broj 10.

Sampdoriji se pridružio prošlog rujna iz Nordsjaellanda.

Talijani su ga platili 5.8 milijuna funti, što ga čini trećom najisplativnijom prodajom Nordsjaellanda.

Danac je prošle sezone upisao 35 nastupa u Serie A, upisavši dva gola i četiri asistencije. Gazzetta dello Sport je ranije ovog mjeseca potvrdila da je Sampdorija za njega tražila 26 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!