NaslovnicaVijestiTottenham ruši tradiciju i dovodi skupo pojačanje iz španske La lige!

Tottenham ruši tradiciju i dovodi skupo pojačanje iz španske La lige!

Tottenham nije poznat kao klub koji će skupo plaćati za nove igrače, ali u slučaju fantastičnog veznjaka Betisa, spreman je napraviti iznimku. Da li će on biti nasljednik Christian Eriksen u londonskom klubu?

Finalist Lige prvaka Tottenham nije platio više od 45 milijuna eura za kupovinu novog igrača,koliko su izdvojili na kupnju kolumbijskog branitelja Davinsona Sancheza iz Ajaxa. U posljednja dva transfer roka, londonski klub zapravo nije kupio jednog igrača, ali naravno takva politika ne može da ide u nedogled, te bi se ovo ljeto trebala završiti.

BBC izvještava da je Tottenham poslao ponudu vrijednu više od 60 milijuna eura na naslov španjolskog Betisa, za argentinskog veznjaka Giovannija Lo Celsoa, koji iza sebe ima iznimnu sezonu u kojoj je postigao 16 golova u 45 utakmica i upisao šest asistencija. Lo Celso je velika pogreška sportskog menadžera Paris Saint-Germaina Antera Henriquea, koji ga je posudio Betis s mogućnošću kupnje ugovora za 22 milijuna eura, koju je je Betis aktivirao jeoš u aprilu.

Ipak, izgleda da Lo Celso neće dugo ostati u Španjolskoj, jer je samo mjesec dana nakon što ga je kupio za 22 milijuna eura, Betis dobio priliku zaraditi 40 milijuna eura njegovom prodajom u Tottenhamu. Lo Celsova klauzula o otkupu iznosi 100 milijuna eura, a  pored interesa Tottenhama, zanimanje je pokazao čak i Real Madrid.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!