NaslovnicaVijestiTottenham sazvao hitni sastanak: Mourinho dao zeleno svjetlo - dovode pojačanje od...

Tottenham sazvao hitni sastanak: Mourinho dao zeleno svjetlo – dovode pojačanje od 80 milijuna eura!

Kako se izvješćuje, menadžer Tottenhama Jose Mourinho odobrio je potencijalni transfer krilnog igrača Real Madrida Gareth Balea.

Tottenham sazvao

Prema riječima Don Balona, predsjednika Spursa Daniel Levy je nazvao ovo što oni opisuju kao “hitni” sastanak kako bi pokušali postići dogovor za internacionalca Velsa.

Španjolski zastupnici također tvrde da bi se Bale vratio u Tottenham, ali jedna je zamisao da su dva kluba trenutno na neki način odvojena u pogledu igračeve naknade za transfer.

Real želi oko 80 milijuna eura za Balea, što Spursi trenutno smatraju neprihvatljivo visokim iznosom, prema riječima Don Balona.

Ipak, bit će zanimljivo vidjeti može li se postići neki napredak u ovom potpisivanju, koji bi sigurno bio vrlo popularan među navijačima Tottenhama.

Bale je bio veliki hit na White Hart Laneu ranije u karijeri i sigurno je još uvijek nekoliko godina ostalo u njemu na najvišoj razini, uprkos padu njegove forme u Madridu.

30-godišnjak može imati koristi od povratka u engleski nogomet kako bi oživio svoju karijeru, posebno u klubu u kojem je već uživao u uspjehu i više bi ga voljeli navijači nego što je bio voljen na Bernabeuu.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!