NaslovnicaVijestiTottenham ulazi u pregovore za potpis zvijezde Atletico Madrida

Tottenham ulazi u pregovore za potpis zvijezde Atletico Madrida

Ljetni transferi Tottenham Hotspura možda još nisu gotovi, jer je klub započeo pregovore za igrača Atletico Madrida.

Ljetni transferi Spursa bili su prilično rano odrađeni. Tijekom ovog prijelaznog roka u Tottenham je iz Intera stigao hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, te Richarlison, Yves Bissouma i Djed Spence za koje je londonski klub platio višemilijunske odštete.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Također, Conte je naglasio kako bi želio produžiti ugovor s 29-godišnjim napadačem Harryjem Kaneom s kojim je dogovorena suradnja do ljeta 2024. godine.

The Telegraph tvrdi da su Spursi sada u pregovorima za potpis Yannicka Carrasca. Carrasco ima otkupnu klauzulu od 51,2 milijuna funti, ali se očekuje da će mu biti dopušteno napustiti stranu Diega Simeonea za mnogo manje od toga.

Carrasco je i dalje važan igrač na Wanda Metropolitanu, ali klupske financije nisu najbolje, u poziciji su koja je slična problemima u Barceloni.

Ti problemi su razlog zašto je Barca zabrinuta jer njeni suparnici trenutno ne pronalaze mjesto za Antoinea Griezmanna u početnoj postavi. Naime, Atletico će ga morati potpisati iduće godine ako Francuz odigra 50 posto utakmica za koje je na raspolaganju, ali u Barceloni strahuju da bi španjolski suparnici mogli ograničiti Griezmannu minutažu kako bi se spasili plaćanja transfera vrijednog čak 40 milijuna eura.

Antonio Conte nedavno je izjavio da su njegovom klubu potrebna barem još dva prijelazna roka kako bi se mogli upustiti u borbu za naslov prvaka. Ostaje za vidjeti koliko će se Tottenham potruditi za Carrasca.

Sljedeći okršaj za Spurse je s njihovim ljutim rivalom West Ham Unitedom na londonskom stadionu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!