NaslovnicaVijestiTottenhamova bajka prerasla u noćnu moru: Ozljede gase snove o tituli

Tottenhamova bajka prerasla u noćnu moru: Ozljede gase snove o tituli

Od početka sezone, Tottenham igra izvanredan nogomet i predstavlja jedno od najznačajnijih iznenađenja Premiershipa, posebno nakon odlaska Harryja Kanea. Međutim, bajku Pijetlova bi uskoro mogle ugroziti brojne povrede.
Tim briljantnog australskog menadžera Angea Postecogloua, koji je jučer proglašen trenerom mjeseca u engleskom nogometnom šampionatu, suočava se s ozljedama i suspenzijama koje značajno oslabljuju njihov tim.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Posebno je teška situacija u Tottenhamu zbog ozbiljne ozljede Jamesa Maddisona, vjerojatno najboljeg igrača momčadi ove sezone, koji je pretrpio ozljedu prednjih križnih ligamenata koljena.

U današnjem 12. kolu Premiershipa, Tottenham će gostovati kod Wolvesa s ciljem ostvarivanja pobjede kako bi nastavili utrku za prvim mjestom s Manchester Cityjem i Arsenalom. Ange Postecoglou neće moći računati na čak osam igrača, uključujući i Maddisona.

Jedina svijetla vijest za Tottenham je oporavak Giovannija Lo Celsa i Rodriga Bentancura.

Londonski klub će danas gostovati kod Wolvesa, a nakon reprezentativne pauze očekuju ih utakmice protiv Aston Ville, Manchester Cityja, West Hama, Newcastlea, Nottinghama, Evertona, Brightona i Bournemoutha.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!