NaslovnicaVijestiFrancesco Totti pričao o privatnom životu i otkrio neke detalje iz ljubavnog...

Francesco Totti pričao o privatnom životu i otkrio neke detalje iz ljubavnog života

Francesco Totti srećno je oženjen sa Ilary Blasi, koja je italijanska televizijska voditeljica i model. Sa Tottijem se vjenčala 19. juna 2005. godine. Imaju sina Cristiana koji je rođen iste godine, dvije kćerkice, Chanel koja je rođena 2007. godine i novopridošlicu, Isabel koja je rođena prije pet dana.

Francesco Totti

Totti je u intervju za italijanske medije dao zanimljive izjave iz svog privatnog, ali i ljubavnog života. Dok je Totti davao intervju pored njega je cijelo vrijeme bila njegova ljepša polovina.

Na pitanje novinara ko preuzima inicijativu u krevetu, Totti je kao iz topa odgovorio “Uvijek ja. Mogao bih to raditi svaki dan”, na šta je njegova supruga potvrdno odgovorila i potvrdila Tottijeve riječi.

Novinari su nastavili sa ‘škakljivim’ pitanjima, a Totti se nije ustručavao odgovoriti. Ko je onaj kojeg često bilo glava, glasilo je pitanje italijanskih novinara.

“Ona, svaki dan. To je rečenica koja navečer nikada ne izostane,” rekao je napadač Rome, a Ilary je istog trenutka prasnula u smijeh.

“Spavamo skupa tri puta tjedno,” rekao je Totti, a potom je Ilary dobila pitanje je li ikada glumila orgazam, odgovorila je dvosmisleno “Moždaa…,” a onda je smijući se, odbijala to ponoviti.

Ipak, Ilary je na kraju Tottija pohvalila i rekla da nikada nije podbacio i razočarao u krevetu, i priznala da nakon rođenja djece nemaju tako često odnos.

Na kraju intervjua, novinar se osvrnuo na autobiografiju Antonia Cassana, s kojim je Totti u veoma dobrim odnosima. Cassano je u svojoj biografiji napisao da je imao seksualni odnos sa više od 600 žena, Totti je na to veoma kratko odgovorio. “Ko je on, Batman možda?”

Što se tiče igračke karijere, Totti je cijeli svoj život proveo u Romi u kojoj je od 1992. godine, a i prije toga je nastupao za juniorske selekcije ovog tima. Totti u Rimu s pravom nosi titulu legende kluba.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!