NaslovnicaVijestiTOURE JOŠ NIJE REKAO DOVIĐENJA: Legendarni veznjak bira između ponuda iz Grčke...

TOURE JOŠ NIJE REKAO DOVIĐENJA: Legendarni veznjak bira između ponuda iz Grčke i Engleske

Legendarni veznjak Manchester City i reprezentacije Obale slonovače Yaya Toure, u dogovoru sa svojim agentom u Londonu je prošao liječnički pregled, a neki mediji tvrde da bez obzira na lokaciju postoji mogućnost da neće igrati za londonski klub.

Yaya Toure

Kada je Yaya Toure napustio Manchester City kao slobodan igrač, mnogi su očekivali da će brzo pronaći novi klub, ali njegov status se nije promijenio u nekoliko mjeseci koliko već traje transfer rok.

>> PREDSJEDNIK LYONA ODGOVORIO: Evo koliko Real Madrid mora platiti ukoliko želi vratiti Mariana Diaza!

U posljednjih nekoliko dana, čini se da počelo događati nešto što se tiče nastavka njegove karijere, jer je njegov agent Dimitri Seluk na Twitteru napisao kako je Yaya Toure u Londonu prošao liječnički pregled, što je dovelo do glasina da je 35-godišnja zvijezda na raskršću između Crystal Palacea, Fulhama ili nekog od drugih londonskih premierligaških klubova.

[su_live_koeficijenti_v2]

ESPN tvrdi da je liječnički pregled u Londonu nema veze s nastavkom karijere Tourea, jer je najbliži odlasku u grčkog velikana Olympiacosa, gdje je upravo nekada započeo s putem ka nogometnim zvijezdama. U Olympiacu je igrao s velikim uspjehom u sezoni 2005/2006., a potom se preselio u francuski Monaco, ubrzo nakon toga postao je član Barcelone a nakon nje i Manchester Cityja gdje je proživio najbolje dane karijere.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!