NaslovnicaVijestiTradicionalno rukovanje prije utakmice u Premier ligi izbačeno iz pravila zbog koronavirusa!

Tradicionalno rukovanje prije utakmice u Premier ligi izbačeno iz pravila zbog koronavirusa!

Tradicionalno rukovanje prije utakmice u Premier ligi izbačeno iz pravila zbog koronavirusa!

Tradicionalno rukovanje

Strah zbog koronavirusa – sa 116 slučajeva koji su sada potvrđeni u Velikoj Britaniji – potaknuo je ovu odluku, dok ih je i niz drugih sportova slijedio.

Izjava iz Premier lige glasi: “Fair-play rukovanje prije utakmice u Premier ligi će se izbaciti iz upotrebe od ovog vikenda pa do daljnjeg na temelju medicinskih savjeta.”

“Dužnosnici klubova i mečeva će i dalje izvoditi ostatak tradicionalnog protokola za izlazak uoči svakog susreta. Dvije momčadi će nakon ulaska na teren nastaviti postrojavanje uz pratnju glazbe Premier lige, zatim će igrači domaće momčadi proći pored svojih protivnika, bez rukovanja.”

Ranije danas, Liverpool je također potvrdio da neće ugsotiti maskote na terenu kako bi se spriječilo širenje virusa.

Zaposlenici svih klubova Premier lige također neće putovati u zemlje visokog rizika.

Mirror izvješćuje da je vrlo velika vjerojatnost da će se utakmice u engleskoj vrhunskom ligi odigrati iza zatvorenih vrata ‘u roku od nekoliko tjedana’.

U Italiji su vlasti odlučile učiniti upravo to, uz sve utakmice Serie A i velike sportske događaje koji će se odigrati bez navijača do 3. travnja zbog izbijanja virusa – s preko 3000 slučajeva koji su sada potvrđeni samo u Italiji.

Postoji i strah da bi nadolazeći turnir Euro 2020 mogao biti otkazan zbog izbijanja koronavirusa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!