NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA IZ REAL MADRIDA: Nakon neuspjelog transfera Neymara, Los Blancosi do...

TRANSFER BOMBA IZ REAL MADRIDA: Nakon neuspjelog transfera Neymara, Los Blancosi do kraja ljeta prave najveći transfer u povijesti!

Nakon što su propustili potpisati Neymara iz PSG-a, Real Madrid će sljedećeg ljeta usmjeriti pozornost brazilskog suigrača Kylian Mbappea, prema izvještajima španske publikacije Sport.

TRANSFER BOMBA

Vijest dolazi nakon razgovora između Realovog ogorčenog rivala Barcelone i Parižana u vezi sa prelaskom Neymara na Nou Camp, ali dugoročna budućnost Francuza Mbappea postala je ključna točka.

Tijekom pregovora prvaci Ligue 1 upozorili su katalonske divove na Realove namjere da krenu u pregovore oko 20-godišnjaka.

Mbappe je prošle godine imao sjajnu sezonu u PSG-u, postigavši nešto više od jednog gola po utakmici u ligi, a već je postigao dva u novoj sezoni.

Slovačka – Hrvatska: Vatreni bez nekoliko ključnih igrača u Trnavi!

Sada izgleda da će Real Madrid, ako ne na zimskom prijelaznom roku, sigurno na ljetnom sljedeće godine, pokušati da dovede Kylian Mbappea.

Mbappe je jedan od najboljih mladih igrača na svijetu, ako ne i najbolji u ovom trenutku, nakon što je odlično igrao i na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji, kada je Francuska osvojila to natjecanje.

Bio je i najbolji pojedinac u PSG-u prošle sezone, uz Neymara, ali kontraverze su Brazilca dovele do toga da ga navijači sada možda i mrze. Mbappe će biti meta Real Madrida do kraja ove sezone i sigurno će dati sve od sebe kako bi ga doveli u svoje redove.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!