NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA - Kapetan Intera odlazi u redove rivala!

TRANSFER BOMBA – Kapetan Intera odlazi u redove rivala!

Mauro Icardi kapetan je Intera, ali klub iz Milana trenutno ima fenomenalnu ponudu – Juventus za Interovog kapetana daje Gonzala Higuaina + 50 milijuna eura. Neki mediji u Italiju tvrde kako ovo nije realna opcija, ali o njoj se ovih dana sve više piše!

Mauro Icardi ove je sezone uz Immobilea bio najbolji strijelac Serie A. Po mnogima Mauro Icardi bio je najbolji individualac u Italiji ove godine i trenutno se za njega otimaju velikani poput Real Madrida i Chelseaja, a u Italiji se nadaju kako će ostati u ligi.

Juventus se nada kako će Inter zbog pritiska FFP-a pristati na ponudu Higuain + 50 milijuna eura. Druga ponuda je Chelseaja od 110 milijuna eura. Tu postoji tzv. “Anti-Juve” klauzula koja kaže da bilo koji klub izvan Italije može kupiti Icardija za 110 milijuna eura, ali za klubove u Italiji ne vrijedi ta ista ponuda.

[su_bonus]

Inter se boji svog ljutog rivala iz Torina, ali mnogima smatraju kako je bolje pristati na ponudu gdje dobivaju world-class napadača + velike novce nego dobiti samo novce. Trenutno je tu veliki zatvoreni krug u kojem se spominju jedna te ista imena – Morata, Icardi, Lewandowski, Higuain.

Naime, Chelsea želi prodati Moratu i dovesti novog napadača. Za Moratu su zainteresirani Milan i Juve. Juve želi prodati Higuaina, zainteresirani su Inter i Chelsea. Chelsea želi novog napadača, a spominju se Lewandowski, Higuain i Icardi. Tako da ta križaljka tko će gdje najviše ovisi o tome koji će napadač doći na Stamford Bridge.

[su_bet_builder]

U ovom trenutku najviše se piše o Robertu Lewandowskog s obzirom da je agent Bayernovog napadača obavijestio klub kako njegov klijent želi napustiti klub i pronaći novi izazov u karijeri. Sve ovisi o tome hoće li njegov novi klub biti Real Madrid, PSG ili Chelsea. Ukoliko bude Chelsea onda je ova križaljka manje moguća, ali i dalje ostavlja prostor da bude nekakva trampa na relaciji Juventus – Inter.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!