NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: Liverpool zamjenu za Coutinha pronašao u Francuskoj, pregovori već započeli

TRANSFER BOMBA: Liverpool zamjenu za Coutinha pronašao u Francuskoj, pregovori već započeli

U Liverpoolu se već pripremaju na život bez Philippe Coutinha. Već dugo vremena je aktivna priča o njegovom odlasku, a izgleda da će i tome uskoro doći kraj. Barcelona je spremna platiti ogroman novac, Coutinho želi u Barcelonu a Liverpool nema drugog izbora osim prodaje. Zamjenu su navodno već pronašli u Francuskoj.

zamjenu za Coutinha

U Liverpoolu nema dana kada se ne somene odlazak Coutinha iz kluba. Za razliku od ljetnog transfer roka, kada je Liverpool jasno i glasno rekao “NE” Barceloni i na taj način prislio Brazilca da ostane u klubu, sada je situacija sasvim drugaačija. Barcelona je spremna platiti baš onoliko koliko Liverpool zahtijeva, a čelnici kluba sa Anfielda već su se pomirili sa činjenicom da ostaju bez ponajboljeg igrača i navodno već traže njegovu zamjenu.

>> Transfer glasine: Arsenal pronašao odličnu zamjenu za Sancheza, Mourinho poslao 50 miliona za lijevog beka, Wallcot ostaje u Londonu ali ne u Arsenalu

Barcelona je spremna platiti 120 miliona odmah plus 40 miliona kroz razne bonuse. Ponuda koja je sasvim dovoljna ako uzmemo u ubzir činjenicu da i sam igrač želi napustiti Liverpool a i veliki profit je u pitanju. Otočki list Telegraph tvrdi da je Liverpool već pronašao igrača koji će naslijediti Coutinha u kvartetu Coutinho-Mane-Firmino-Salah a to bi trebao da bude Thomas Lemar, član Monaca.

[su_bonus]

Lemar je na ljeto bio blizu prelaska u Arsenal ali do transfera nije došlo jer je Sanchez ostao u Londonu, a izvori bliski igraču tvrde da je i Lemar ocijenio kako Arsenal nije klub za njega, što ne misli za Liverpool, koji igra atraktivan nogomet i naredne sezone će igrati u Ligi prvaka što ne možemo tvrditi za Arsenal.

[su_live_koeficijenti]

Liverpool je za njega spreman platiti 100 miliona eura, a ukoliko dođe do transfera, Monaco će postati prvi klub koji je uspio prodati dva igrača za 100 ili više miliona eura odštete.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!