NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA - Medhi Benatia napušta Juventus nakon SP-a!

TRANSFER BOMBA – Medhi Benatia napušta Juventus nakon SP-a!

Medhi Benatia nakon Svjetskog prvenstva napustit će ‘Staru damu’ tvrdi talijanski list Gazzetta dello Sport. Naime, prema pisanju medija Marokanac će napustiti Juventus tek nakon Svjetskog prvenstva jer trenutno se ne želi zamarati poslom oko transfera.

Medhi Benatia, 31-ogodišnji stoper Juventusa koji je prethodno ljeto i službeno postao igrač Juventusa već je na izlaznim vratima. Benatia je svoju profesionalnu karijeru krenuo u Marseilleu odakle je otišao u Clermont Foot u Francuskoj. Nakon Francuske Benatia je otišao put Italije, prvo Udinese, pa iz Udinesea transfer u Romu “težak” 13,5 milijuna eura.

U Romi se Benatia isprofilirao u vrhunskog stopera kojeg je 2014. godine kupio Bayern Munchen za 28 milijuna eura. Nakon dvije godine provedene u Bayernu Benatia je otišao na jednogodišnju posudbu u Juventus nakon čega ga je Juventus odlučio i kupiti.

[su_bonus]

Pred kraj ove sezone Benatia je bio glavni krivac za Juventusovo ispadanje u Ligi prvaka zbog penala nad Vasquezom u zadnjoj sekundi utakmice, a također je ugrozio i titulu prvaka Italije zbog loših igara u zadnjim utakmicama i navodno je svlačionica njega okrivila za sve te neuspjehe nakon čega je on odlučio da želi napustiti klub.

Iako ima već 31 godinu i dalje je vrlo tražen, pa su tako za njegove usluge zainteresirani Arsenal, Borussia Dortmund, a moguć je i potencijalni povratak u Marseille. Navodno je Arsenalova ponuda najbolja, a Benatiji se više sviđa povratak u Marseille, ali privlači ga i izazov igranja u Premier ligi. S druge strane Juventus mu već traži zamjenu, moguće je da će u redove ‘Stare dame’ doći Jose Gimenez, Stefan Savić ili Alessio Romagnoli.

[su_live_koeficijenti]

Kao prvi kandidat nameće se Alessio Romagnoli, 23-ogodišnji Talijan koji igra stopera u Milanu u tandemu sa Bonuccijem. Riječ je o najtalentiranijem talijanskom stoperu i odlazak u Juventus čini se kao logičan slijed događaja s obzirom na dominaciju koju Juventus ima u Italiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!