NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA NA POMOLU: Evo kako Barcelona planira vratiti Neymara natrag na...

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Evo kako Barcelona planira vratiti Neymara natrag na Nou Camp!

Neymar je, kako se izvješćuje, napravio veliku izjavu o njegovoj budućnosti, jer se u Španjolskoj tvrdi da je Brazilac u lovu na povratak u Barcelonu.

Barcelona planira vratiti

27-godišnjak je napustio katalonske divove prije dvije godine kako bi se pridružio PSG-u i zasigurno je imao veliki utjecaj kada je na terenu postigao 51 gol i 29 asistencija u samo 58 utakmica za prvake Francuske.

Međutim, problemi sa ozljedama i druga pitanja su ga dovela do toga da je PSG sada otvoren za prodaju Neymara ovog ljeta, a Marca je izvijestila da je Barcleona jako povezana i nagovještava se da bi ga mogli dovesti natrag na Nou Camp.

Predlaže se da Neymar vrijedi oko 300 milijuna eura od strane PSG-a, pa će Barcelona morati formulirati ponudu igrača plus novac kako bi ga mogla priuštiti, sa osobama poput Philippe Coutinha, Ousmane Dembelea, Ivana Rakitića i Samuel Umtitija koji su specifično imenovani kao potencijalni igrači koji bi mogli da se ponude za Neymara.

NAJAVA: Afrički Kup Nacija po formatu Europskog prvenstva!

Vrijeme će pokazati može li se postići dogovor između dva kluba, ali čini se da Neymar čini svoj poticaj da se transfer završi.

Nakon što je isključen iz Copa Amerike sa ozljedom ovog ljeta, Neymar ima previše vremena u svojim rukama kako bi sredio budućnost u klubu i na temelju izvješća, zvuči kao da je prilično namjeran da se vrati u Barcelonu.

Naravno, dogovor se ne može postići dok se ne dogovore uvjeti sa PSG-om, te to obećava da će ovo biti nekoliko zanimljivih tjedana da se vidi može li se ostvariti odlazak.

S obzirom na Coutinhovo mučenje u Barci prošle sezone u kombinaciji sa jamstvima da Neymar nedvojbeno nudi i ravnotežu koja može pomoći ekipi, ako se poveže sa Luis Suarezom i Lionel Messijem ponovo.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!