NaslovnicaVijestiTransfer bomba na pomolu? Real Madrid zainteresiran za fantastičnog Bayernovog nogometaša

Transfer bomba na pomolu? Real Madrid zainteresiran za fantastičnog Bayernovog nogometaša

Njemački mediji objavili su kako je Real Madrid pokazao ozbiljan interes za Joshuu Kimmicha i planira ga dovesti na ljeto 2024. Kako navode, kraljevski klub ga vidi kao nasljednika Tonija Kroosa i Luke Modrića.

Nakon ozljede Manuela Neuera, Kimmich je preuzeo kapetansku traku i postao vođa momčadi njemačkog velikana na terenu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovaj fantastični nogometaš je u redove Bavaraca stigao 2015. godine za 8,5 milijuna eura, a s njemačkim velikanom ima ugovor do ljeta 2025. godine.

Njegova tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi čak 80 milijuna eura pa bi njemački klub za njega sigurno tražio nešto više novca.

Podsjetimo, Kimmich je ove sezone za Bayern, gledajući sva natjecanja, odigrao 43 utakmice. Postigao je šest golova, a upisao je i 11 asistencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!