NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA PRED POVIJESNI SUSRET DINAMA: Poznata nova destinacija Dani Olma!

TRANSFER BOMBA PRED POVIJESNI SUSRET DINAMA: Poznata nova destinacija Dani Olma!

Dinamo Zagreb će večeras ići u goste Atalanti u petom kolu Lige prvaka i to će biti povijesna utakmica za Dinamo jer imaju šansu da se kvalificiraju u nokaut fazu.

TRANSFER BOMBA

Međutim, kako strani mediji pišu krenula je utrka za potpis 21-godišnjeg Španjolca Dani Olma, koji će vjerojatno napustiti Dinamo Zagreb na zimskom prijelaznom roku. On se u posljednjih par godina dokazao u Europskoj ligi, kao i Ligi prvaka sa Dinamo Zagrebom.

Šest golova i asistencija u 17 utakmica i njegova sve bolja igra je dovela do toga da bude pozvan u A reprezentaciju Španjolske. U debitantskoj utakmici za reprezentaciju je postigao gol te povećao interes europskih klubova.

Interes su pokazali Manchester City i Juventus, ali tu se ugurala i Barcelona gdje je želja čelnika kluba sa Nou Campa da isprave grešku sa Dani Olmom. Naime, Dani Olmo je bivši junior Barcelone i član La Masije, a Katalonci sada rade sve kako bi ga vratili na Nou Camp, nakon što je ušao u reprezentaciju A.

Atalanta – Dinamo Zagreb: Sa ogromnom podrškom sa tribina, Dinamo ima imperativ pobjede u Italiji!

Prema posljednjim saznanjima, Real Madrid je ponovo ušao u utrku za njegov potpis, a to može značiti da će cijena od 40 milijuna eura znatno narasti. Zinedine Zidane je oduševljen Olmom i nema sumnje da ga želi u svom timu, a mnogo ga je hvalio i Luka Modrić koji prati Dinamo i dešavanja tamo.

Procurile su i informacije da je Manchester United također zainteresiran i da je spreman platiti koliko god treba da bi doveli Olma na Old Trafford, jer menadžer United traži baš takvog igrača.

Olmo je osobno izjavio kako je engleska liga jako primamljiva i konkurentna, što znači da bi možda mogao završiti tamo.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!