NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA - Radamel Falcao na meti europskog velikana!

TRANSFER BOMBA – Radamel Falcao na meti europskog velikana!

Radamel Falcao, 32-ogodišnji Kolumbijac i napadač Monaca ove je sezone postigao 24 godine što je samo još jedan dokaz kako mu je povratak u Francusku preporodio karijeru. Prošle godine uz Mbappea išao je do polufinala Lige prvaka, a sada je na meti AC Milana..

Radamel Falcao klijent je superagenta Jorgea Mendesa, čovjeka koji je AC Milanu prodao “mačka u vreći”, Andrea Silvu. Silva je imao je dosta lošu sezonu u Italiji baš kao i Nikola Kalinić i velikan iz Milana u potrazi je za novim napadačem.

[su_bet365_100_bonus]

Falcao je izavio: “Zaista mi se sviđa talijansko prvesntvo, za mene je to najteža liga u Europi. Lijepo je čuti kako se za mene interesira velikan poput Milana, ali ja sam trenutno fokusiran samo na Kolumbiju i Monaco, no moram priznati kako zaista volim Serie A i talijanski nogomet. Znam da je Milan drugi na svijetu po broju osvojenih titula Lige prvaka i zaista je čast što je takav klub želi mene u svojim redovima.”

U ovom trenutku nema konkretnih informacija koliko bi iznosila odšteta za Falcaa s obzirom da ima ugovor još 2 godine s klubom iz Monaca. No, mediji u Italiji pišu kako je AC Milanu veći problem Falcaova plaća nego odšteta Monacu.

[su_cashout]

Falcao je imao avanturu u Engleskoj gdje se u dresu Manchester Uniteda nije baš pokazao u najboljem svijetlu, a u dresu Chelseaja još manje. Na kraju se vratio u Monaco gdje u dvije sezone zabio 54 gola te asistirao još 11 te pokazao da je još uvijek napadač elitnog ranga.

‘El Tigre’ je za vrijeme u Atletico Madridu bio jedan od najboljih nadapača u Europi i još uvijek igra sjajno i ukoliko AC Milan bude mogao dovesti Falcaa bit će to vrhunski transfer za njih, ali još jedan potencijalni problem za AC Milan jest činjenica da bi im UEFA mogla zabraniti transfere zbog nepoštivanja FFP-a.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!