NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA SA OTOKA: Manchester City se sprema poslati ponudu od 200...

TRANSFER BOMBA SA OTOKA: Manchester City se sprema poslati ponudu od 200 milijuna eura + Leroy Sanea za superzvijezdu!

Manchester City je navodno spreman na sve kako bi potpisao PSG-ovu i brazilsku superzvijezdu Neymara, igrača koji je također privukao interes Barcelone.

TRANSFER BOMBA

Prema nedavnom izvješću Sky Sportsa, Barcelona je napravila novu ponudu od 90 milijuna funti plus dvije svoje zvijezde za Neymara, nešto što pokazuje koliko su zainteresirani da ga ponovno potpišu ovog ljeta.

A nakon toga, čini se da bi se Barca mogla suočiti sa ozbiljnom konkurencijom iz Engleske, Pep Guardiolom i Manchester Cityjem u utrci za potpisivanje brazilskog internacionalca.

Prema riječima Don Balona, City je zainteresiran da ovog ljeta dovede igrača na Etihad, toliko da su navodno spremni ponuditi 200 milijuna eura plus Leroy Sanea kako bi ga potpisali.

Najava HNL 2019/2020

Neymar je jedan od najboljih igrača na planeti, stoga je lako vidjeti zašto su dvije najveće europske ekipe spremne razbiti banku kako bi ga dovele u svoje redove.

City trenutno već ima nekoliko vrhunskih igrača na krilnim pozicijama, no to ne znači da bi trebali ići po Neymara ako igrač postane dostupan.

Trenutno je Sane jedan od najopasnijih igrača u Premier ligi, no sigurni smo da navijači Cityja ne bi imali ništa protiv da vide njemačkog reprezentativca u zamjeni za Neymara.

Čini se da je najveća saga o transferu ovog ljeta upravo dobila još jedan preokret.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!