NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA SA OTOKA: Nakon remija protiv Aston Ville, Solskjaer pravi dvostruki...

TRANSFER BOMBA SA OTOKA: Nakon remija protiv Aston Ville, Solskjaer pravi dvostruki transfer od 181 milijun funti!

Manchester United je bliži potpisivanju svoje dvije transfer mete u potencijalnom dvostrukom transferu vrijednom 181 milijun funti.

TRANSFER BOMBA

Izvještaji su nedavno povezali Crvene đavole sa zvijezdom Bayer Leverkusena Kai Havertzom, kojeg također traže veliki klubovi poput Liverpoola, Manchester Cityja i Chelseaja, a koji bi vrijedili vjerojatno oko 111 milijuna funti.

Bilo je i iznenađujućih nagađanja koja su povezivala Wilfried Zahu sa povratkom u United za 70 milijuna funti, a taj razgovor je sada potaknuo menadžer Crystal Palacea Roy Hodgson.

“Nikad ga nismo htjeli izgubiti”, rekao je Hodgson za Zahu nakon što je njegova ekipa pobijedila Burnley.

“Ali, kad si Crystal Palace i mislim da bi se Burnley smatrao u istoj situaciji, kad igrač igra izuzetno dobro i ima mnogo klubova koji su spremni da ga dovedu i plate veliki novac, nije uvijek tako jednsotavno držati se njih.”

“Ne možemo reći Wilfu: ‘Moraš ostati sa nama jer sljedeće godine igramo Ligu prvaka’.”

Razgovori o transferu Havertzaa su napredovali, stim da je United sada uvjeren da će oni biti klub koji će potpisati njemačkog internacionalca.

To dolazi uslijed sumnji u budućnost Paul Pogbe, a za Francuza se priča da odgađa svoj povratak na teren, i ako se već oporavio od ozljede.

Ako Pogba ode, Havertz bi mogao biti idealna zamjena i svaka naknada za transfer bivšeg igrača Juventusa bi mogla da Unitedu priušti traženu cijenu Leverkusena.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!