NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: Zvijezda Chelseaja rekla 'ne' Real Madridu, jer želi transfer u...

TRANSFER BOMBA: Zvijezda Chelseaja rekla ‘ne’ Real Madridu, jer želi transfer u Francusku!

Chelseajev branič David Luiz je, kako se izvješćuje, odlučio odbiti transfer u Real Madrid u korist prelaska u Monaco, piše Don Balon.

TRANSFER BOMBA

Brazilski internacionalac je ispao iz prvog sastava na Stamford Bridgeu i mogao bi imati koristi od odlaska kako bi dobio više vremena za igru, ali čini se da ne želi ići u Real Madrid.

Navijači Chelseaja mogu imati nekog razloga za proslavu, jer neće željeti da izgube jednu od svojih omiljenih zvijezda, koji je prošle godine odigrao ključnu ulogu u osvajanju naslova, prije nego što je bizarno izbačen od strane Antonio Contea.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

David Luiz je odbio Real Madrid i to odbijanje je povećalo šanse Chelseaja da zadrži igrača, iako Don Balon sugestira da bi Brazilac mogao biti na putu za Monaco.

Promjena menadžera u Chelseaju bi mogla dati neku prednost David Luizu, jer je Conteova budućnost pod velikom sumnjom skoro cijelu ovu sezonu i vjerojatno će novi menadžer voditi klub do kraja ljeta.

[su_live_koeficijenti_v2]

Talijanski taktičar je većinu sezone imao frustriranu figuru, a njegova se ekipa okrenula protiv njega nakon što nije uspio da se kvalifikuje za top četiri i Ligu prvaka sljedeće sezone.

Ako se u klubu dogodi promjena, Chelsea bi mogao raditi na zadržavanju svojih stravstvenih i iskusnih igrača sa pravom vezom sa klubom sljedeće sezone, a David Luiz definitivno spada u tu kategoriju.

David Luiz se u Chelsea vratio 2016. godine, nakon što ih je napustio dvije godine prije. Iz Chelseaja je prodan za 50 milijuna funti, dok se vratio za 34 milijuna i potpisao ugovor od tri godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!