NaslovnicaVijestiTRANSFER DOGOVOREN: Barcelona dovodi pojačanje iz Liverpoola!

TRANSFER DOGOVOREN: Barcelona dovodi pojačanje iz Liverpoola!

Novi predsjednik Joan Laporta je navijačima obećao nova zvučna pojačanja unatoč njihovim finansijskim problemima. Međutim, izgleda da će on dovoditi one igrače kojima istječe ugovor.

TRANSFER DOGOVOREN

Već nekoliko mjeseci se špekulira kako će Barcelona nova pojačnja tražiti u Premier ligi i čini se da su već dogovorili svoje prvo pojačanje za sljedeću sezonu.

Engleski mediji navode kako su već dogovorili predugovor, te da će im Georginio Wijnaldum stići na ljeto kao slobodan igrač.

Koeman je trenirao Wijnalduma dok je vodio nizozemsku reprezentaciju od 2018. do 2020. godine. Igrač je prešao u Liverpool 2016. godine iz Newcastlea i odigrao 225 nastupa za Redse u kojima je postigao 22 gola.

30-godišnjak je na otok stigao 2016. godine kad aje prešao iz PSV-a za 20 milijuna eura. No, velikani engleskog nogometa su ubrzo shvatili da se radi o odličnom igraču koji je već sljedeće sezone završio na Anfieldu za 30 milijuna eura.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!