NaslovnicaVijestiTRANSFER DOGOVOREN? Zvijezda Atletico Madrida stiže na Old Trafford!

TRANSFER DOGOVOREN? Zvijezda Atletico Madrida stiže na Old Trafford!

Transfer dogovoren? Zvijezda Atletico Madrida stiže na Old Trafford! Lucas Hernandez je navodno spreman za transfer prvog siječnja iz Atletico Madrida u Bayern Munchen, ali novi izvještaji govore da će ga United oteti od Bayerna!

Transfer dogovoren

Francuski lijevi bek je već dugo povezivan za Crvenim đavolima, a Metro je prethodno izvijestio o namjerama kluba da pokrene klauzulu o oslobađanju.

Međutim, najnoviji izvještaji govore da je Bayern spreman da pobijedi u ovoj utrci za njegov potpis nakon što je pokrenuo tu klauzulu prije siječnja.

Ostaje da se vidi da li United ima vremena da također pošalje ponudu za pokretanje njegove klauzule kako bi potencijalno ukrali ovaj transfer od Bayerna, ali izgleda da je preseljenje na Allianz Areni sve osim završeno.

Ovo će biti izvrsno pojačanje za Bayern, dok Hernandez izgleda kao jedan od najboljih mladih braniča u Europi.

Manchester Unitedu bi definitivno pomogao jedan takav igrač njegovog kalibra, iako ostaju povezani sa drugim velikim imenima kao što su Toby Alderweireld, Nikola Milenković i Milan Skriniar uoči zimskog prijelaznog roka.

Očekuje se kako će novi menadžer Ole Gunnar Solskjaer imati veliki transferni budžet za ovu zimu kao bi pripremio svoju ekipu kao privremeni menadžer na Old Traffordu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!