NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Pulišić na meti tri velika kluba, Pepe Reina bi mogao...

TRANSFER GLASINE: Pulišić na meti tri velika kluba, Pepe Reina bi mogao odmah napustiti Milan, Barca želi veznjaka iz La Lige

Ovaj ljetni transfer rok bi trebao da bude najzanimljiviji do sada a s obzirom na to da glasine o transferima najskupljih igrača već kruže neko vrijeme, ovo ljeto možemo očekivati  nekoliko spektakularnih transfera. Na našem portalu svakodnevno, kao i do sada, prenosit ćemo najvažnije vijesti sa transfer tržišta. Udobno se smjestite, transfer groznica počinje.

transfer glasine

Real Madrid se raspitivao o mogućoj dostupnosti nogometaša Borussia Dortmunda Christiana Pulšića, navodi Daily Mail. Zvijezda reprezentacije SAD-a ovog je ljeta jako blizu odlaska iz kluba a glavni kondidati za njegov postpis su Chelsea, Liverpoolo i Bayernom München. Očekuje se da će Pulisic koštati oko 60 milijuna funti, a 19-godišnjak smatra se velikim potencialom za budućnost.

>> NAVIJAČI NEZADOVOLJNI: Evo kojih sedam igrača bi moglo napustiti Tottenham Hotspur do kraja ljetnog prelaznog roka!

Menadžer Chelseaja Maurizio Sarri spreman je napraviti ponudu od 9 milijuna funti kako bi se ponovno sastao s Pepe Reinom u Chelseaju, javlja The Sun. Veteran Španjolac je ovog ljeta bi slobodni agent nakon što je završio svoj ugovor u Napoli, dopuštajući mu da se pridruži AC Milanu.

[su_bet365_100bonus]

Barcelona je obnovila svoj interes za veznjaka Real Betisa, Fabiana Ruiza, javlja Mundo Deportivo. Blaugrana već neko vrijeme prati Ruiza, ali su nedavno pojačali svoj intereS. 22-godišnjak potpisao je ugovor s Betisom do 2023. godine, koji uključuje otkupnu klauzulu od 30 milijuna eura.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!