NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Ajax pronašao odličnu zamjenu za De Ligta, Sarri se vraća...

Transfer glasine: Ajax pronašao odličnu zamjenu za De Ligta, Sarri se vraća u Italiju, Modrić donio odluku o nastavku karijere

Završen je i zimski transfer rok, koji je za razliku od prošlih prošao bez većih uzbuđenja kao što bili naviknuti. Ipak, upravo zbog toga na ljeto se očekuje možda i najzanimljivi prelazni rok u kojem bi čak mogao biti i oboren svijetski transfer rekord.

Direktor nogometnog kluba Ajaxa Marc Overmars se nada da će Timothy Fosu-Mensah u doći u Ajax iz Manchester Uniteda, nakon što Matthijs de Ligt na ljeto napusti klub, javlja De Telegraaf. Fosu-Mensah, koji je inače rođen u Amsterdamu, već je igrao u Ajaxovom omladinskom sastavu prije nego što se preselio u Old Trafford a trenutno je na posudbi u Fulhamu.

ŠOKANTNE VIJESTI: Barcelona spremna dovesti zvijezdu Uniteda za 100 milijuna eura!

Maurizio Sarri demantirao je da je razgovarao sa čelnicima Rome o zamjeni Stamford Bridgea za Stadio Olimpico. U glasinama koje se tiču bivšeg trenera Napolija tvrdi se je trenutni trener Chelseaja nedavno obavio susret s predsjednikom Rome Jamesom Pallottom i savjetnikom kluba Francom Baldinijem. Razgovarali su navodno o mogućnosti da on zamijeni Eusebia Di Francesca.

Luka Modrić će ipak produžiti ugovor s Realom, javlja Marca. Hrvatski reprezentativac je izgladio sve nesuglasice s klubom te će produžiti svoj ugovor sve do 2020. godine. Ranije ove sezone Modrića su povezivali sa selidbom u milanski Inter.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!