NaslovnicaVijestiTRANSFER GLASINE: Aleksandar Mitrović mijenja klub ali ne i grad, Inter odbio...

TRANSFER GLASINE: Aleksandar Mitrović mijenja klub ali ne i grad, Inter odbio primamljivu ponudu Uniteda, Pep kupuje dva veznjaka

Ludilo na nogometnoj pijaci je i zvanično gotovo, ali većina evropskih klubova već pripreman teren za zimski ali i ljetni transfer rok. Ovo ljeto bilo je izrazito zanimljivo, desilo se nekoliko velikih transfera, englezi su po prvi put u historiji zavšili transfer rok ranije od ostalih a financijski fair play je tek ove godine uzeo maha i njegova prava svrha tek sada izlazi na vidjelo. Glasine o budućim transferima već su aktualne, a kako sada stvari stoji januar će biti vrlo zanimljiv.

Pep Guardiola će imati priliku bliže se upoznati sa dvojicom veznjaka kada Manchester City ugosti Lyon u Ligi prvaka.  Riječ je o Lucas Tousartu i Tanguy Ndombeleu koji s velika želja šefa Citya, navodi Daily Star. Cijena oba igrača u paketu bi trebala iznositi oko 60 miliona eura.

>> NE VJERUJE MU VIŠE: Maurizio Sarri planira dovesti zvijezdu Premier lige kao zamjenu za Moratu!

Chelsea se nalazi među klubovima koji pomno prate napadača Fulhama Aleksandara Mitrovića nakon snažnog početka sezone u Fulhamu, javlja Mirror. Srbin je postigao šest golova u pet utakmica za klub i reprezetaciju do sada ove sezone i privlači interes nekoliko klubova, a Chelsea je favorit za njegovo dovođenje ove zime.

[su_champions_league]

Inter je odbacio ponudu Manchester Uniteda za Ivanom Perisica gdje bi u zamjenu dobili Anthony Martiala, javlja Mirror. Klub iz Serie A bio je zainteresovan za Martiala ali se nisu željeli odreći Perišića.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!