NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Alexis do kraja sedmice napušta Arsenal koji je već pronašao...

Transfer glasine: Alexis do kraja sedmice napušta Arsenal koji je već pronašao njegovu zamjenu vrijednu 90 miliona eura, veznjak iz Bundeslige na meti tri velikana

Pred nama je jedan od najzanimljivijih transfer rokova. Samo dva dana nakon otvorenja nogometne pijace, klubovi su već potrošili ogromne svote novca, a oni pravi i veliki transferi tek treba da se dogode. Klubovi nemilice troše ogromne svote novca u nadi da će na taj način doći do željenih rezultata i trofeja.

Transfer glasine

Transfer Alexisa Sancheza iz Arsenala u Manchester City mogao bi biti dovršen već ovog tjedna, tvrdi Express. City je dugo vremena zainteresovan za Sancheza,  a čelnici kluba žele bivšu zvijezdu Barcelone ponovo spojiti s Guardiolom u siječnju. Lideri Premier lige žele postići dogovor što je prije moguće i nadamo se da će dovesti Alexisa u transferu vrijednom oko 30 milijuna funti.

>> Kako bi napravili ravnotežu u timu, Barcelona u siječnju prodaje šest igrača

Thomas Lemar se vratio na vrh Arsenalove liste kandidata za zamjenu Alexisa Sancheza, javlja Mirror. Alexis uskoro napušta klub, pri čemu se Manchester City pojavio kao njegovo novo odredište. Zvijezda Monaka, koju Topnici prate već duže vremena, mogla bi u London stići prije kraja mjeseca, ako Arsenal završi prodaju Sancheza. Njegov trenutni klub, Monakao, za njegove uslug eće tražiti 90 miliona funti.

[su_bonus]

Chelsea, Manchester United i Arsenal postavljeni su za borbu za potpis Leon Baileyja, javlja Mirror. Vezni igrač Bayer Leverkusena i jedan od otkrovljenja Bundeslige vjerojatno će napustiti klub do kraja mjeseca, a Apotekari za njega traže naknadu od 40 milijuna funti, iako bi ga čelnici kluba zadržali u ekipi barem do ljeta ove godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!